måndag 21 april 2008

Vacker badrumsinredning

Foto: Architectual Digest

Kolla in det här badrummet från Architectual Digest. Är det inte snyggt. Kolla t.ex de fina handtagen på luckorna under tvättstället. Älskar såna detaljer verkligen!
Tillbygget flyter på så sakteliga. I slutet av april kommer gubbarna och gjuter plattan.

En tråkig sak är att det tyvärr verkar som om vi får riva ner vår fina Contura kakelugn. Enligt hantverkarna som säljer dessa är kostnaden 25000:- bara för själva flytten, då ger de inga garantier på att den är tät efter så att vi får elda i den. Dessutom finns inga kakelplattor att ersätta ev skadade plattor så går en sönder får vi leva med det. Känns inte så kul att lägga så mycket pengar, när en ny kamin kostar från 12000:- kronor och uppåt. Det är bara det att jag gillar den och att det känns som ett sånt pengaslöseri att bara dra släggan i den och riva ner en fullt fungerande öppen spis.
Detta var det första bakslaget i vårt tillbyggnadsprojekt...

1 kommentar:

Johanna.B sa...

Vilken fin blogg! Tänkte passa på att berätta att jag den här veckan har ett tema som du gärna får följa med på. "Grönskande platser" är veckans tema, skulle kunna se det som ett glädjens tecken nu när solen skiner och våren är här. Trädgårdar, balkonger, växthus, altaner, utemöbler och blommor. Häng gärna på och hjälp alla där ute med inspiration inför sommarsäsongen!

www.johannabillingskog.se