torsdag 8 maj 2008

Välkomna in i dotterns lekstuga!
Foto: Kia

När vi för 2 år sedan skulle få våra tvillingkillar stod vi inför valet att renovera vår gamla lekstuga som verkligen var ett ruckel eller köpa en ny. Kollade på massor av lekstugor, bla Grästorpsstugan som hade en med inre ståhöjd för vuxna, vilket jag värdesatte högt... Men vi tyckte det blev lite väl dyrt. Hittade då den här fina stugan på Blocket för en 3:je del av priset och slog till direkt.

Diskbänk har vi tillverkat av ett sidobord från IKEA som heter INGO. Det passar perfekt i mått både vad gäller djup och höjd mot vår MICKI-spis. Vi behövde bara sätta på filttassar så var de lika höga, snacka om tur...Sen satte maken dit en extra skiva under för att ha koppar och fat etc. Jag sydde det lilla förhänget och sen var det klart! Diskho är en gammal rostfri bunke och kran är en krok för garage / förråd. Tycker själv att det blev ganska bra med tanke på kostnaden.

En kul detalj som jag påbörjat är tavlorna på kompisar, vänner, hundar vi känner etc. Det får bli E:s egna lilla kollage. Märker även att hennes kompisar jublar när de ser sig själva på bild inne i lekstugan. Har för mig jag fick idé från ett reportage i Aftonbladet en gång.

Återkommer när det blivit lite mer piffat, just nu är vi bara nyinflyttade inför sommaren!
1 kommentar:

ColonialEast sa...

Åh vad kul med en liten lekstuga att piffa till! Håller med, de är vansinnigt dyra de där man köper färdiga. Ser fram emot fler bilder på lekstugan! KRAM!