torsdag 17 juli 2008

Jag blir tokig....vill ha denna lampan...

Foto: Rue Deco
.
Jag blir snart tokig. Jag vill verkligen ha den här sovrumslampan. Jag kan verkligen inte glömma den.
Har letat och googlat som en tok, men det går bara inte. Hittar inte en enda sida som har den här i sitt sortiment. Det enda blir nog att åka över till Danmark och köpa en på plats. Läste i Sköna Hem häromdagen om den flotte, där de faktiskt hade liknande lampor, där stod det att det var danska kabinlampor, men frågan är om de för det första går att använda "på land" och om så är fallet - var man hittar dem????
Förresten, idag har vi monterat in sovrumsfönstren. Bilder kommer inom kort. Dock var ytterdörren felvänd. Så den fick vi skicka tillbaka. Ute på gräsmattan står vårt stora vardagsrumsfönster lutat mot häcken...inte så kul med 2 st vilda 2-åringar som springer runt och leker.
.
I going crazy in my search for this wall mounted lamp. I can't forget about it, an I have searched like a maniac on the web, but I can't find it nor any similar one.
In the swedish magazine Sköna Hem, I found a house boat, where they had a similar lamp. They called it a danish cabin lamp, i.e a boat lamp...well first of all, is it possible to use one "on land" and if so, where do I find it???
By the way, we just mounted the windows in our new bedroom. Pictures will follow. Right now our big window for our living room is standing in our back yard. Not so funny with 2 wild 2-year-olds running around it...

2 kommentarer:

ColonialEast sa...

Tack snälla, snälla du för alla tips kring ventilation! Du är ju värsta experten! Uppskattar jättemycket att du tog dig tid att ge så mycket bra input. Känns som att vi ger oss in i en ny djungel varje gång vi börjar utvärdera något nytt och då är det så värdefullt med input från de som kan. Fantastiskt nätvärk det här med bloggarna. Alla sitter på olika kompetenser och det är så fantastiskt när man kan dela kunskaper så här. Tack igen och en stor kram!!!

Magnus i Lux sa...

Jag såg oxå lamporna i Sköna Hem och blev grytm sugen på dem. Har dock hittat ett bra alternativ för mig. Spana in Bestlifes vita BL7 http://www.bestlite.com/
//magnus