tisdag 28 oktober 2008

Ny söt kalender...


Vi har extremt mycket bebissockar hemma. Har inte riktigt vetat vad man skall göra med alla. En del har jag rensat ut, men en del har jag behållt för att de är så söta. Så föll jag över det här tipset på Martha Stewarts hemsida - en jättesöt adventskalender till barnen - av bebissockar! Är den inte underbar!?
Skall genast hem och kolla i lådorna. Pysslet verkar dessutom så enkelt att till och med jag borde kunna fixa detta...vilket inte säger lite...
Hemma så går bygget på i sakta mak. Igår lade jag hela kvällen på att städa ur duschrummet efter plattsättaren. Det blev bra, men mina naglar är helt bortslitna. Det var nämligen något kladd på i princip alla plattorna. Det liknade nästan stearin. Herregud vad jag fick gnida. Men nu är det rent och fint! Nu skall vi flytta in badrumsmöblerna som kom igår och sen blir det bilder av!!!
.
We have a huge amount of baby socks at home. I haven't really known what to do with them all. Some of them I have sent away but some are so cute that I haven't been able to force myself to clean them out of our house. Then I saw this advent calendar from Martha Stewarts site - a cute calendar made of baby socks. Isn't it adorable?!
It seems so easy to do, that even I should be able to make one.
At home the building proceedure carries on. Last night I cleaned our shower room after the "tileing" man has made his job. It was more job than expected, but now it's clean! I hope to be able to show you some pictures soon!

6 kommentarer:

Mag sa...

Fina strumpor!!
Kram Mag.

ColonialEast sa...

Men gud vilken gullig liten kalender!

Eftersom jag aldrig kommer till Kin själv nu för tiden tyvärr har jag beställt kommoden på Baazar.
Kolla här: http://www.baazar.se/shop/index.php
Man kan designa själv. Riktigt prisvärt!

Och har du tips på vart man kan trycka upp saker i Kina får du gärna tipsa mig. Är ju helt klart värt att testa. Men lite skeptisk är jag. Blev ju lite hipp som happ tycker jag när jag jobbade i Kina och använde kinesiska tryckerier men det är ju nästan tio år sen så det är säkert annorlunda nu!

Torilpia sa...

Den kalendern var veldig søt (gullig) :o)
Martha Stewart har mye fint å lære bort.

Ha en fortsatt fin uke - klem!

Galleri Hönshuset sa...

Heeeej...det var länge sen. Så, nu har jag läst ikapp...

Japp, hallen är minimal hemma hos oss. Helt åt h-te dåligt planerat. En trappa och fem dörrar har vi i hallen. Vem tänkte till egentligen när den planerades år 1928?

Bara älskar sockorna, så himla söt. Kul med nya ideér.

Ha en härlig fortsättning på kvällen. Kram Pirre

Vitudden sa...

Hejsan!

Supersöt kalender, kanske något att ta efter.
Ha en bra kväll!

Ulrika

Anettes hus sa...

Wow! For en god idè!! Jeg har skuffer fulle av babysokker, de er så søte at jeg ikke har hjerte til å kaste de:)

Ha en fortsatt fin kveld!
Klem Anette