måndag 15 december 2008

Magsjuka....

Magsjukan fortsätter att bita sig fast i vår familj. Nu senast var det jag själv som dukade under. Usch jag hatar verkligen detta! Hemma har det ändå hänt liiite, tapeter har börjat smyga sig upp och allt trägolv är lagt. Det blir så fint, men jag har bara inte orkat ta fram kameran och fixa och dona just nu. Kommer senare...
Ha det så gott så länge!

3 kommentarer:

Anettes hus sa...

Huff!! Dette hørtes ikke noe særlig ut! ... og nå som det snart er jul og greier!! Håper dere snart blir friske og raske igjen:)

God bedring!

Klem Anette

1+2-barnsmamma Carola sa...

Åh, magsjuka är verkligen det värsta... Jobbigt när mamma dukar under också, byggänka och allt... Hoppas verkligen ni får ut sjukan ur huset snart! Det är svårt när man har flera små barn, det känns som om det sjuka biter sig fast i väggarna.

Vi har också fastnat i VAB-träsket. Var hemma med lillsessan nästan hela förra veckan (influensa med 40,8 som högst uppmätta temp). Hon hostar fortf som en besatt. Nu har prinsen också fått hosta och feber o storsessan är dunderförkyld. Blir inga mer dagisdagar för oss i år.

Man blir något stressad både på jobbet och hemma... Blogga hinner jag inte alls nu, knappt läsa era andras heller. Ville dock bara kommentera din blogg. Kul att ha "lärt känna" någon mer i liknande sits. Fast vi bygger inte ut mitt i alltihop också...
Kram Carola

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Hoppas ni mår bättre nu. Magsjuka är ingen höjdare...

ha det gott. Kram Pirre