onsdag 5 augusti 2009

Semestern är SLUT...


Foto: Privat
.
Så var semestern över för det här året också. Det gick så fort, trots att jag lyckats få till 6 veckors ledighet.
Bloggandet har jag också haft lite nedlagt under sommaren, men trots det har det faktiskt hänt en del hemma på byggfronten. Tack vare regnet så har man ju haft en del innedagar, om man säger så.
Det största som hänt är att badrummet börjar bli klart. Visar här först lite bilder på det som det såg ut innan vi lagt klinkersen...vi skall alltså INTE ha rosa golv - det är tätskikt och inget annat!! Igår satte maken upp möblerna i badrummet och har vi tur får vi duschanordning och toalett ikväll. Till helgen skall vattnet förhoppningsvis kopplas in.
.
Dotterns rum börjar också att ta sig, bilder kommer senare. Hon har flyttat in, trots avsaknad av taklister och passbitar vid garderoben...men vad gör väl det. Det är sååå fint, tycker hon. Det är nästan det roligaste rummen av alla att inreda -barnummen. Kanske för att man få så fria händer med färger...eller ja, i detta fallet var det ROSA och RÖTT och inget annat. Återkommer med bilder även här!
Ha det nu så gott, hoppas att vi alla i alla fall får njuta av lite mer sommar, även om semestern är slut!

1 kommentar:

mamma med ambitioner sa...

Är jättenyfiken. Visst är det härligt med semester trots att den går alldeles för fort. Har saknat dina inlägg. Kram Kristina