torsdag 17 april 2008

En brevlådas betydelse....



När jag var liten hade jag en brevlåda i mitt rum. Den var mycket enkel, min Pappa hade nog gjort den av en gammal skokartong som han klätt i något papper eller tyg. I brevlådan la han någon kväll i veckan ett litet meddelande. Det kunde vara ett vykort eller en liten handskriven lapp.


Jag kommer så väl ihåg minnet av att rusa upp på morgonen och kika om det kommit något i lådan och gissa min lycka om det faktiskt låg något där! En morgon låg där en liten enkel lapp som pappa knåpat ihop själv, den kan tyckas löjlig, men faktiskt har den hängt med mig allt sedan dess, just nu sitter den på anslagstavlan i min tvättstuga....




Tänk att så få ord kan betyda så mycket även 30 år senare!
Pappa du är bäst!!!

När så min dotter blev gammal nog att få sin brevlåda så hittade jag den här söta från Bruka. I den lägger jag nu små lappar och annat till henne. Är så glad att kunna vidarebefordra den här "traditionen" till henne. Hoppas hon skall uppskatta det lika mycket som jag gör senare i livet!

5 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Vilken underbar idé! Ska testa på min son - jag kan tänka mig att det fungerar. Han var så exalterad över julstrumpan... Sen får jag ju anledning att köpa en likadan postlåda som du visade. Den har jag suktat efter i åratal, men liksom inte haft någon stans att ha, och således ej köpt någon. Trevlig helg!!//Marie - Gula Villan i Vallen.blogspot.com

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Hej!
Vilken otroligt fin idé din pappa hade! Inte alls konstigt att du sparat lappen. Kanske lånar idén till mina döttraras lekrum!
Trevlig helg/Caroline!

yanmaneee sa...

yeezy shoes
supreme clothing
jordan 6
nike kd 11
supreme outlet
kd shoes
supreme clothing
yeezys
nike air max 90
hermes handbags

Unknown sa...

recommended you read bags replica ysl see this website www.dolabuy.su read the full info here Gucci Dolabuy

smese sa...

q0n58f2f77 z7x57r9a10 i5p46l7p32 d9s73d1w49 r5d15f8p86 d8c90h3p92