tisdag 13 januari 2009

Ny härlig kollektion från Bloomingville
.
Nu har danska Bloomingville / Trendkompagniet äntligen kommit ut med sin nya vår och sommarkollektion. Hela katalogen hittar du på deras hemsida. Det finns så mycket vackert att jag har svårt att välja ut det som jag tycker är det finaste, men här kommer i alla fall ett axplock ur deras underbara sortiment.
I söndags var jag och maken på IKEA och köpte garderober till sovrummet. Det blev vita PAX-garderober med skjutdörrar Birkeland. För att kunna utnyttja hela bredden så kompletterade vi med en 50 cm PAX garderob till vid sidan om. Där valde vi en spegeldörr för spegel måste vi ju ändå ha. Jag tror det blir det snyggaste än att ha en ”vanlig” Birkeland garderob med dörr vid sidan om. Till garderoberna som kommer mäta hela 3,50 m och vara 2,36 höga så har vi köpt 10 trådbackar och 12 trälådor för förvaring. Bilder kommer senare…när allt är monterat. Kan säga att det var ett ANTAL lådor som kom hem med lastbil igår. Men som sagt, nu finns det på plats och så snart det är monterat så blir det inflyttning i vårt sovrum också!
.
The danish company Bloomingville/ Trendkompagniet has finally released their spring/summer 09 collection. You can find the complete catalogue on their website. There are so many beautiful things to show, but I have tried to select the things I like the best here.
Last Sunday, me and my husband went to IKEA to buy wardrobes to our master bedroom.
We chose white ones in the serie Birkeland. The doors are sliding doors and the total measurement of the wardrobe will be 3,5 m x 2,36 m (height).
I think it will be great! Last day the lorry with the wardrobes came. My good, it was a lot of boxes so now we’ll have to get working! But as soon as they are up, we can move into our new bedroom!!!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej Kia, tack för dina fina kommentarer. Både vad gäller albumen till min dotter och mina bekymmer med elkontakterna.

Vad kul att mitt inlägg gav dig en tankeställare med barnen. Visst är det så att man tycker att det är kämpigt när de är små, men attans vad fort de åren går. Vips sitter man där och undrar vart tiden tog vägen.

Njut av dina ungar allt du kan för man får rå om dem så kort tid:)

Vilka vackra bilder du visar.... som vanligt! Jag gillar särskilt den där silverkrukan med gräset i. Så rent och stilfullt.

Kram Maria