torsdag 8 januari 2009

Härlig inspiration från Moltex

Foto: Moltex

Foto: Lombok
.
Har länge varit en stor beundrare av Moltex fina produkter. En av mina favoritkollektioner heter ”By the lake” och har mycket New England känsla i sig. Gillar verkligen läderstolen som visas på en av bilderna. Någon som vet var man kan få tag på en sådan?
Annars skulle en rottingfåtölj vara fin i ena hörnet på vårt sovrum. Förut hade IKEA en del fina, men de som finns nu är inte riktigt i den stilen som jag vill ha. Någon som vet var man kan hitta fina varianter?
Måste bara också visa den fina kistan jag hittade på Lomboks hemsida. Sån skall min gamla brudkista få bli. Tror faktiskt att jag kommer ganska nära med lite brun bets. Jag har tänkt att sy en tjock sittdyna och lägga ovanpå. Vad tror ni om det?
.
I have been a fan of Moltex products a long time now. One of my favourite collections is "By the lake" which has got a lot of New England style! I really like the leather chair that they are showing. Anybody who knows where to get hold of one?
Also take a look at the chest I found at lomboks site. Isn't it lovely. I think I will give my old chest this type of patina. I think it will look great at home!

3 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Jag har en av de där fina rottingfotöljerna från IKEA som fanns för rätt många år sedan, och jag är så glad för den! Nya fina rottingstolar har vi köpt från Artwood till vårt kök, de har massor av olika varianter i allt från stolar till fotöljer i rotting och massor av annat fint! Titta in på deras hemsida! Ha det gott!
Kram
Helena

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Härligt inspirerande bilder. Kistan din kommer o bli så fin...kul med en dyna på sen, som du har sytt själv. ser framemot o få se bilder på det hela sen =)

EM har otroligt fina rottingfotöljer...kika där.

Ha det gott. Kram Pirre

Malin sa...

Hej! Jag är en ny bekantskap för dig... jag tittar gärna in lite oftare nu när jag har kikat igenom din sida!
Fantastiska inlägg! Skönt med lite New England känsla!
Kram