tisdag 14 april 2009

Ännu fler barnrum!
Foto: TV4.se
.
Antar att ni såg programmet Äntligen hemma förra veckan. Då gjorde Karin Mannerståhl ett sånt himla fint barnrum. Sängen är helt underbar och jag kan verkligen tänkta mig att "sno" en del ideer nu när det snart är dags att inreda barnens rum. Skulle dock valt lite bredare hyllor på väggen så att det verkligen går att förvara saker där.

.
Kojor, kojor, kojor...det är något vår familj inte kan få nog av. Hemma byggs det kojor precis överallt. Tänkte göra en skrivhörna i min dotters rum och sen en myshörna som man kan dra för lite framför. Grabbarna skulle kunna få något liknande som på bilden ovan från Sköna hem. Tror de skulle gilla det!
Helgen har avlöpt väl. Vi har rensat rabatter men framförallt unnat oss att njuta av ledighet och av våra barn. Något som man inte hunnit göra så ofta under det senast året med ombyggnation. Har även planerat bygget lite längre. Skall snart visa upp lite bilder jag gjort!
Ha det gott!

5 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Allt väl?

Jag såg programmet o blev också så barnsligt förtjust i barnrummet....Hyllorna var riktigt fina...

Hoppas påsken var kanon =)

Ha det gott. Kram Pirre

Anettes hus sa...

Hei! Kjempe-fint barnerom!! Så ikke programmet forrige uke, det gikk jeg glipp av ... så takk for titten:)

Klem Anette:)

Mrs Small Town sa...

Håller med!

Jag älskade verkligen Karin Mannerståls barnrum är en sann inspirationskälla och precis som du kommer jag att sno lite från "hennes" rum (bland annat har jag lite kul ideer kring sängen...)

Jag är också inne på att inreda barnrum just nu och har gjort en lång lista inspirerande barnrum. Några vackra bilder kommer att hamna på bloggen min.

Lycka till!

/Sara Small Town

Ki sa...

Vi blev också inspirerade av sängen de byggde. Jag har precis strukit det sista lagret med färg på vår version av den i vår sons nya rum. Bilder kommer på min blogg inom kort!

// Ki

Ki sa...

Hej Kia...

Har lämnat en kort förklaring till "bygget" som kommentar på mitt eget inlägg. Inte så lätt att förstå kanske men lite hjälp kanske ni kan få!?

//Ki