måndag 10 augusti 2009

Projekt: Pojkrum

Foto: Ohdeedoh
Letar nu inspiration till min ene tvillingkilles nya rum. Jag vet banne mig inte vad jag skall ha för färger. Tycker blått är en ganska kall färg. Men har här hittat lite bilder på fina kombinationer med en varm orange färg. Det tycker jag ser så snyggt ut. Samtidigt vill jag inte göra honom större än vad han är, han är ju bara 3 år. Det måste finnas plats för miljoner småbilar, pussel etc men det behöver ju inte vara lila elefanter på väggarna. Älskar bokstavsväggen på översta bilden, men vilket jobb...bara att hitta alla bokstäver och sen måla dem på så kul sätt.
Vore annars en kul idé. Den oranga väggen i det blå rummet är också kul, med sina svarta reliefer, tänk dem som bilar istället kanske... Blir till att fundera mera, men har ni bra tips och inspirationskällor vet ni var jag finns...
.
Ikväll blir nog vattnet inkopplat i nya badrummet, bilder kommer snart.
Dottern började sin första vecka i förskoleklass nu. Oj vad spänt det var. Hennes rum börjar bli ok, gardiner och taklister saknas dock fortfarande, men det kommer!

4 kommentarer:

ColonialEast sa...

Projekt Pojkrum kommer jag att följa med stort intresse :-) Mina verkar aldrig bli riktigt klara ...

Erika sa...

Kolla tapeterna på esta for kids, www.estaforkids.nl de har lite spännande färg kombinationer. Ska bli kul och se det färdiga resultatet.
Kram

Anetteshus.com sa...

Hei! Håper du har hatt en deilig sommer?

Nydelige inspirasjonsbilder!! Lykke til med oppussingsprosjektet! Gleder meg til å se det endelig resultatet:)

Ha en strålende dag!

Klem Anette:)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品