måndag 10 augusti 2009

Projekt: Pojkrum





Foto: Ohdeedoh
Letar nu inspiration till min ene tvillingkilles nya rum. Jag vet banne mig inte vad jag skall ha för färger. Tycker blått är en ganska kall färg. Men har här hittat lite bilder på fina kombinationer med en varm orange färg. Det tycker jag ser så snyggt ut. Samtidigt vill jag inte göra honom större än vad han är, han är ju bara 3 år. Det måste finnas plats för miljoner småbilar, pussel etc men det behöver ju inte vara lila elefanter på väggarna. Älskar bokstavsväggen på översta bilden, men vilket jobb...bara att hitta alla bokstäver och sen måla dem på så kul sätt.
Vore annars en kul idé. Den oranga väggen i det blå rummet är också kul, med sina svarta reliefer, tänk dem som bilar istället kanske... Blir till att fundera mera, men har ni bra tips och inspirationskällor vet ni var jag finns...
.
Ikväll blir nog vattnet inkopplat i nya badrummet, bilder kommer snart.
Dottern började sin första vecka i förskoleklass nu. Oj vad spänt det var. Hennes rum börjar bli ok, gardiner och taklister saknas dock fortfarande, men det kommer!

3 kommentarer:

ColonialEast sa...

Projekt Pojkrum kommer jag att följa med stort intresse :-) Mina verkar aldrig bli riktigt klara ...

Erika i Villa Lilja sa...

Kolla tapeterna på esta for kids, www.estaforkids.nl de har lite spännande färg kombinationer. Ska bli kul och se det färdiga resultatet.
Kram

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Håper du har hatt en deilig sommer?

Nydelige inspirasjonsbilder!! Lykke til med oppussingsprosjektet! Gleder meg til å se det endelig resultatet:)

Ha en strålende dag!

Klem Anette:)