fredag 4 september 2009

Liten kik på dotterns rum
Foto: Kia
.
Här kommer lite foton från min dotters rum. Hon är nu 6 år och har precis börjat förskoleklass. Det kändes verkligen behövligt att röja undan lite. Att fixa i ett tjejrum tycker jag är så mycket enklare än utmaningen jag nu står inför - pojkarnas rum...

Som fondvägg har vi Sandbergs tapet Kaspar och Saga II i fin rosa ton. Själva sängen står i en slags alkov, därför har jag tänkt att ha kuddar runt om för att få till en liten soffa. På kortsidorna skall det bli två cylindriska kuddar har jag tänkt. Har även funderingar på ett litet draperi framför sängen, så att hon kan ha en liten myskoja där. Men så långt är vi inte än.

I andra ändan av rummet har vi placerat en skrivbordshörna, där jag klätt skivan med ett vaxtyg i rosa. Lätt att torka av. Hurts, ben och hyllor är från IKEA. Kolla in papperskorgen under skrivbordet förresten, den är full med klippta papper, vilket är det stora nöjet just nu. Det klipps och klistras och görs egna böcker hela tiden. Skönt att det finns en pysselhörna där det kan klippas fritt nu.
Tavlor och taklister saknas fortfarande, det är på g, det också.

2 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej, allt väl?

Vad mysigt rum hon har, riktigt tjejigt och där kan jag tänka mig att hon trivs.

ha en toppen helg. Kram Pirre

The Karlssons sa...

Åh, så fint! Du får gärna hjälpa till att inreda mina flickors rum också!
Bea