fredag 28 augusti 2009

Äntligen klart! - Vårt nya badrum!Foto: Kia
.
Så har jag äntligen lyckats fota vårt nya badrum. Som ni kan se fattas en del smått fortfarande. T.ex har vi inte fått upp några taklister och fönsterlister. Det saknas även fönsterbräda i kalksten vid fönstret. Men ändå är det ju fullt brukbart. Kommoder etc kommer från Svedbergs ur deras Classic serie. Klinkers är från Konradssons Kakel och heter Marte raggio di luna. Älskar att jag tog en fondvägg bakom den vita kommoden. Det hade nog blivit lite väl vitt annars tror jag. Handdukarna är från Hemtex och för tillfället illgröna. Tyckte det blev rätt fräscht. Nu till hösten kanske man skulle ta lite murriga, jag vet inte. Alternativen är många med grått och vitt på väggarna! De små ljuslyktorna och blomkrukan är från Bloomingville. De är fjäderlätta och perfekta för en barnfamilj som vi. Hade gärna velat ha en massa ljuslyktor i vackert glas där, men inser att risken att någon skall putta ner dem är allt för stor. Men det blev helt ok så här ändå.

7 kommentarer:

mamma med ambitioner sa...

Gud så fint det blev. Verkligen frächt. Har du köpt handdukarna nyligen? De hade passat perfekt hos oss. Jag tycker att ni valt helt rätt färgkombinationer. Klassiskt och stilrent!!!!
Ha en toppen helg.Kram Kristina

Camilla at home sa...

Det er veldig fint!

Ønsker deg en riktig fin helg:)

Tantti sa...

Herregud vad fint! Så avis jag blir!

ColonialEast sa...

Vad kul att få se lite bilder! Det ser jättefräscht och fint ut! Kram!!!!!

Galleri Hönshuset sa...

Hej, hur e läget?

kanonfint och fräscht, vad du kan =)

Härliga handdukar, kul med lite färg som man kan ändra snabbt om man lessnar...

ha det gott. Kram Pirre

Emmas utsikt sa...

Visst är det härligt med nytt badrum! Och så fräscht det blev. Vi har just renoverat två badrum samtidigt så det vet jag allt om. Ett i modern stil och ett i romantisk. Har bara hunnit lägga ut bilder av det ena, men titta gärna. Jag länkar till dig så jag hittar tillbaka, det var fint här!

Anna Z sa...

Väldigt fint badrum! Är ni nöjda med klinker Marte raggio di luna? Är det lättstädat eller "sugs" smuts etc in i plattorna som ju inte är lackade/blanka?