måndag 19 oktober 2009

Nya tapeter i pojkarnas båda rum!

Foto: Midbec, kollektionen Kids@home, maxisticker
Foto: Midbec, Kids@home kollektionen, cars racing

Tyvärr har det varit dåligt med inlägg på sista tiden. Det beror på inget annat än tidsbrist, snarare än att det inte finns något att skriva om. Just nu pågår omtapetsering i killarnas båda rum. M har fått en ganska knallgrön tapet ur Midbecs barnkollektion Kids@home. De andra 3 väggarna är en vanligt vit tapet. På den gröna tapeten (som blir bakom hans säng) skall jag fästa maxistickers också de från samma kollektion. Taket har vitlaserats, var ju tidigare furutak.
.
I H:s rum har vi nu vitlaserat även hans tak och så smått börjat riva ner den befintliga grå/gröna tapeten som han har på en av de fyra väggarna. Där skall Cars tapeten "cars racing" sitta. Det blir alltså bakom hans säng. Tvillingarnas rum är likadana, fast spegelvända.
Foton på det färdiga resultatet kommer senare.
.
Måste säga att vi haft massor av problem med att vitlasera taken. I början hade vi ett 30 delar vitt i färgen, sen har vi successivt gått uppåt. Det är så himla svårt att få det jämt på det gamla furutaket. Det vill så gärna bli grilligt. Nu har jag gått upp till 50 delar vitt. Det blir ju inte så transparent då, men jag slipper i alla fall grilligheten. Någon som har några tips?! Det nysatta taket i utbygget laserade vi ju innan vi satte upp det. Då sa målaraffären att det inte skulle blir några problem att lasera övriga tak så de blev likvärdiga, nu säger de precis tvärtom. Som sagt, någon som har tips - Lägg gärna en kommentar!!!3 kommentarer:

ColonialEast sa...

Halloj! En till som har tidsbrist :-) Vore jättekul att få se bilder på tapetseringen. En sån där carstapet skulle min yngste bli helt överlycklig om han fick. Kram!!

-------------------------------------------- sa...

Uuuuuuuuuunderbar blogg! Alla bilderna allt! Precis i min smak. :-)

Vera

Jayne Tingay sa...

My little boy loves these cars