tisdag 12 januari 2010

Long time no see....


Foto: Slettvoll

Foto: Pottery Barn


Hej på er alla där ute i bloggvärlden. Tiden är alltför knapp och jag hinner allt mindre med det som jag tycker är kul. Ombyggnationen inne i vårt hus är i full gång. Just nu rivs vår gamla toalett. Istället skall det här bli ett tv-rum för barnen. Jag har ringat in rummet på den översta ritningen. Det dammar och ser för jäkligt ut just nu, men snart, snart blir det nog rätt bra tror jag.

Har hittat lite inspiration för allrummet på pottery barn och slettvoll som jag ville visa er. Problemet är att det saknas fönster i allrummet + att jag tänkt återanvända vår bruna skinnsoffa. Detta skall verkligen vara barnens tv-rum och då är skinn oerhört praktiskt. Eftersom det saknas fönster med direktljus så behöver ju rummet vara välupplyst och förmodligen vara ljust färgsatt. Har ni några färgförslag? Det blir vitlaserat tak och ekparkett. Skall vi ha vita väggar? Möblerna blir ju rätt "tunga" i sin färg. Kanske blir det för mycket med mönster eller färgade tapeter också? Vad tycker ni?

2 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej

vad kul att du lägger ut nytt inlägg. Hoppas allt är bra mer er...

Visst tar allt annat en massa tid ibland =) man får prioritera...
Vilka underbara inspirerande bilder du visar. Nu fick jag lust att möblera om...Undrar om mannen har lust att hjälpa till??? =)

Ha det gott. Kram Pirre

mamma med ambitioner sa...

Kul att höra ifrån dig! Såklart ska väggarna målas vita, blir det för vitt kan du göra en stor tygtavla:)