tisdag 19 januari 2010

Hallen börjar ta form...


Foto: Stolab

Foto: Sandbergs Tapet


Arbetet i hallen har precis börjat ta form. Eftersom alla väggar nu är på plats börjar finliret. Har beställt en tapet från Sandbergs som heter Sofie. Den är grå med vita blommor på. Denna tapet kommer att löpa på ena sidan i hallen och fortsätter en bit in i vårt vardagsrum.
På denna vägg finns även en stor spegelgarderob som förhoppningsvis skall svälja det mesta.
På motstående vägg hade jag tänkt mig en vit tapet med våra hatthyllor på. Har en stor för oss vuxna + 3 små för våra barn. Över varje barns hylla finns ett foto på barnet i extrem närbild (svartvitt + svart ram), tror det kan bli snyggt mot det svarta i Sandbergstapeten. Men nu till min fråga. Är det verkligen smart att ha en vit tapet bakom hatthyllorna. Jag tänker 3 små barn med leriga skor och overaller...
Har funderingar på att sätta en råspontvägg, liknande den vi har i vårt sovrum, men fråga är om det blir too much ihop med Sandbergstapeten. En sån vägg är ju å andra sidan väldigt lätt att torka av om den blir smutsig. Vad tycker ni. Det ska ju vara snyggt, men ändå praktiskt.

3 kommentarer:

Mikaela sa...

Istället för råspontvägg så kan du ju sätta upp plexiglas eller något liknande där ni kommer ta av er skorna...för att skydda väggarna!
Lätt o torka av och så gör det inte så mycket för helheten!

:)
Mikaela

Franciskas Vakre Verden sa...

Kjempefin blogg du har! la meg straks til som følger. :-)

Har akkurat selv startet blogg. Hyggelig hvis du har lyst til å komme en tur innom.

Har også lagt ut en liten giveaway. Velkommen skal du være.

:-)

P.S. Jeg har tvillinger på 5, en gutt og en jente.

Anna sa...

Hej ! Saknar dina inlägg ! Brukar följa din blogg ! Kram Anna