måndag 3 november 2008

Jag blir tokig på väggarna....tapet eller målat?

Foto: Sandbergs, Tage grå
Foto: Sandbergs, Tage vit

Foto: Jared Fowler


Jag håller på och planerar väggarnas fäger eller tapeter hemma just nu. Det är så svårt. Pratar man med en så säger de att det är sååå enkelt att måla alla väggar. Det är enkelt att ändra och man kan lätt hitta rätt nyans. Sen finns det de som säger att det är så bra att tapetsera. Det blir mycket tåligare osv osv...I mitten står jag...och vet knappt ut eller in.
.
Hittade den nedersta inspirationsbilden via desire to inspires sida. Hon hade hämtat bilden från fotografen Jared Fowlers portfolio. Gillar kistan i mitten, så kan ske jag skulle försöka måla min brudkista? Vita väggar, svarta tavelramar. Just som jag vill ha det i sovrummet. Hade precis bestämt mig för att köra Sandbergs tapetserie "Tage". Den gråa som fondvägg i vardagsrummet bakom tv:n och den vita (med lite pärlemoeffekt) på 2 av väggarna i sovrummet, men nu blev jag osäker igen. HJÄLP vad tycker ni? I sovrummet är det ju en målad plankvägg och en vit garderobsvägg, tänk om det vita skär sig? I sovrummet vore det kanske enklast att måla 3 av väggarna vita, eller??
Jag har så svårt att hitta tråden som får min inredning att hänga ihop! HJÄÄÄLP!!!

3 kommentarer:

Kaffe med drömmar sa...

Hej!

Du har en utmaning att anta hos mig om du vill!

Kram Johanna

Lallis - liv och leverne sa...

Det är svårt det där. Faktiskt. Och vad jag gillar bilden nederst!
Kram Lallis

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Vi har både målade och tapetserade väggar hemma, och jag tycker det är fint när man blandar. Men det är lika lätt och tapetsera om som o måla om ...
Härlig bild på rummet. Ha det gott. Kram Pirre