tisdag 5 maj 2009

Omröstning vårt nya badrum!


Bildkollage: CC Höganäs och IKEA


Bildkollage: Sävsjö Trähus och IKEA

.
Jag behöver hjälp! Vi har precis börjat ta upp väggen till vårt badrum och skall nu börja med arbetet i den "gamla delen" av huset.
Jag har fått den digra uppgiften att välja färger etc. Vi vill gärna använda oss av kommoden Godmorgon från IKEA men jag kan inte bestämma mig för vilken av dem OCH inte heller för vilken typ av kakel. Detta skall bli våra barns badrum så färgerna skulle kunna vara lite lekfulla men samtidigt vill jag att det skall stå sig genom åren. Man vet ju hur fort man tröttnade på allt i terracotta som var sååå modernt för en 10 år sedan.
Har stirrat mig blind på kakeluppsättningar nu och fallit för att ha samma kulör på golv och väggar men kanske variera kakelstorleken. I vårt duschrum har vi vita väggar och grått golv och helst vill jag inte ha samma här. Vad tycker ni? Jag har gjort ett par förslag, ser de bra ut, eller har ni andra färgförslag. Jag kan tänka mig en glasmosaikvägg i duschen, t.ex grön eller varför inte röd? Eller kanske bara en enda röd platta någonstans på väggen som man belyser? Det kan vara nog så läckert...?
.
Snälla, är det någon som har sett något liknande med likadant golv som väggar eller kan tycka till om detta. Som sagt, det är barnens badrum. Därför vill jag inte ha vitt golv med vit fog. Det blir alldeles för mycket underhåll för min del.
Är så tacksam för hjälp och ideer skall ni veta!!!

5 kommentarer:

Anna på Smultronbacken sa...

Gillar den översta bilden bäst. :-)

Erika i Villa Lilja sa...

Jag tycker det är snyggt med samma kakel men i olika storlekar. Själv skulle jag kanske valt lite ljusare färger på kaklet eftersom det är barnens. Man kan ju sätta ganska mycket färg med handdukar och dyl. Jag väljer den översta bilden - den tycker jag är snyggast.
Lycka till med dina val
Kram kram

mamma med ambitioner sa...

Hej!
Vi har IKEAs kommod och grått kakel.Stora plattor på väggarna och mindre på golvet. Jag tycket att det är jätte fint. Tänk på att barnen blir större. Det är lättare att göra ett neutralt badrum och piffa till det med handdukar och annat. Det är två år sedan vi renoverade vårt stora badrum och jag skulle inte vilja ändra på ngt.
Lycka till!
Knäpper en bild till dig.

mamma med ambitioner sa...

Äntligen har jag tid att besvara din fråga ang badrummet.
Kaklet och klinkersen heter Granitkeramik.
Måtten är, golv 14x14cm och väggar,29x29cm Ha det bäst. Kristina.

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片